Traffic People

Traffic People werd geboren in het hart van Londen aan de Portobello Road en Camden in 2002, op zoek naar een eigentijdse draai voor de vrouw die een tijdloos ontwerp wenst met de juiste hoeveelheid ondeugendheid om haar unieke innerlijke stijl te weerspiegelen. Traffic People is ontstaan ​​uit liefde voor vintage geïnspireerde mode en prachtig geklede vrouwen uit vervlogen tijden; Lauren Bacall, Anita Pallenberg, Ava Gardiner en Bianca Jagger om er maar een paar te noemen.

Het ontwerpethos van Traffic People is om de nieuwste modetrends te omvatten in een eigentijdse stijl met een vintage, edgy gevoel met het gebruik van mooie en unieke prints en details. Oorspronkelijk beïnvloed door de stijlen die de jaren ’20 en ’30 doordrongen, heeft Traffic People deze stijlen aangevuld met tijdloze ontwerpen zoals de wiggle-jurk uit de jaren 50 en een knipoog naar de leuke stijlen van het disco-glamour-tijdperk van de jaren 70.

Het kleine interne ontwerpteam werkt aan het creëren van een eigentijdse, edgy en creatieve styling met de Traffic People Vrouw in het hart van alles wat er geproduceerd wordt. Slim gesneden stukken in fabelachtig unieke kwaliteitsstoffen met verrukkelijke details en prints, zorgt ervoor dat het assortiment unieke exclusiviteit heeft voor het merk dat zich onderscheidt van andere onafhankelijke labels. Traffic People produceert de stijlen niet massaal, soms maken ze slechts 50 van elke stijl binnen het productieteam, wat betekent dat de Traffic People Vrouw weet dat ze een ontwerp kan dragen dat uniek is voor haar en een handvol anderen.

Traffic People begon met het leveren van een selectief aanbod van onafhankelijke boetiekwinkels in heel Groot-Brittannië en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde groothandels en distributeurs die aan winkels in heel Europa bevoorraden. Tegenwoordig is Traffic People te vinden in honderden winkels over de hele wereld, evenals enkele van ’s werelds meest gewilde online modewebsites zoals Harvey Nichols en Wolf and Badger

Traffic People-1
Traffic People-2
Traffic People 3
Traffic People winter 2023-2
Traffic People dress

Traffic People blouse
Traffic People summer dress
Traffic People winter 2023-3
Traffic People winter 2023 dress

Let op! Verhuisbericht

 

Vanaf 15 juli 2024 zijn wij verhuisd naar 

Utrechtseweg 186,

6862 AV Oosterbeek