Wie we zijn

We zijn een Mode Agenturen met passie voor de ondernemer.  En bieden een diversiteit aan merken aan in onze Mode Agenturen. Merken die net iets anders zijn maar wel goed passen bij de vrouw van vandaag. Je vindt onze merken niet op elke hoek van de straat maar in winkels die net even anders willen zijn. Onze merken zijn vooruitstrevend, modebewust, vaak duurzaam en hebben een brede doelgroep bereik.

logo Maak! Fashion Agency

Wij hebben veel persoonlijk contact met onze klanten en geven een eerlijk en goed advies waardoor er een lange en fijne relatie ontstaat met onze klanten. Met de ontwerpers van de verschillende merken en leveranciers delen wij onze ervaringen zodat er elk seizoen weer de meest prachtige collecties worden ontworpen.

MAAK! Fashion Agency vindt de samenwerking met klant en leverancier het allerbelangrijkste. Langdurig en prettig samenwerken. Daar gaan wij voor.


Het team van MAAK!

MAAK zijn MArjan en AKke en sinds 2021 is Lucas ook onderdeel van ons team geworden.

In 2013 zijn Marjan en Akke MAAK! Fashion Agency gestart om samen hun kennis en ervaringen te delen en een succesvol bedrijf te zijn voor leverancier en klant.

Marjan Zeylmans is 52 jaar en moeder van twee dochters en heeft naast haar eigen dochters nog twee bonus dochters. Sinds 2021 is ze getrouwd met Lucas.  Marjan heeft voordat ze MAAK! Fashion Agency startte een aantal winkels gehad en heeft ze jaren lang ervaring opgedaan in de retailmarkt. Naast MAAK! Fashion Agency  is ze opnieuw winkels gaan opstarten. Haar eigen winkels heten Eigen Stijl en bevinden zich in Arnhem.

Akke Ottenbros is 56 jaar en moeder van vier kinderen. Akke woont in Zuidwolde(DR) met haar gezin. Akke heeft voordat ze MAAK! Fashion Agency startte een winkel gehad en heeft daarnaast jarenlange ervaring opgedaan in de buitendienst in de retailmarkt.

Lucas Hubrecht is 60 jaar en woont samen met Marjan in Arnhem, samen hebben ze vier dochters. Lucas heeft veel ervaring in salesactiviteiten en is het aanspreekpunt voor alle buitenlandse leveranciers welke MAAK! Fashion Agency in Nederland vertegenwoordigt.  In het verkoopseizoen ondersteunt Lucas bij de dagelijkse werkzaamheden en kom je hem tegen bij beurzen en in de showroom. Inmiddels zijn de heerlijke lunches die hij verzorgt tijdens de inkoopperiode favoriet bij de klanten.