Seasalt Cornwall meer info

SEASALT CORNWALL kenmerkt zich door de praktische ontwerpen en prachtige kwaliteit, geïnspireerd door de omgeving van Cornwall, waar de vele seizoenen een inspiratiebron zijn voor de zeer diverse prints en stoffen.
SEASALT handelt verantwoordelijk, stelt het welzijn van mensen en de planeet voorop en is zeer gemotiveerd om een positief verschil te maken voor de gemeenschappen in de eigen regio.

Het groeiende duurzaamheidsteam van SEASALT staat sinds 2017 onder leiding van Deap. Hij kwam binnen met een MSC op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en met een schat aan ervaring in het werken met nationale en internationale merken. Deap wordt bijgestaan door Sustainability Comms Manager Polly en Sustainability Administrator, Hannah. Hun opgetelde passie en expertise heeft SEASALT tot verregaande inspanningen gebracht op het gebied van duurzaamheid op elk onderdeel van het productieproces.

SEASALT biedt een breed en opwindend aanbod van stijlen die gemakkelijk te mixen en matchen zijn. De nadruk ligt op comfort en kwaliteit. Alle printontwerpen worden in-house gemaakt door een getalenteerd team van mode- en textielontwerpers, illustratoren en kunstenaars.

Materialen -veruit de meeste biologisch- zijn op verantwoorde wijze ingekocht. SEASALT is het eerste modemerk dat de Soil Association-certificering behaalde en het eerste dat de Queen’s Award for Enterprise in Sustainable Development heeft gewonnen. Wij van MAAK! zijn er echt trots op SEASALT CORNWALL te kunnen aanbieden.

Let op! Verhuisbericht

 

Vanaf 15 juli 2024 zijn wij verhuisd naar 

Utrechtseweg 186,

6862 AV Oosterbeek