Pamela Mann

Pamela Mann -1

De Britse beenmodespecialist PAMELA MANN Ltd werd opgericht in 1956. Het bedrijf startte al snel een partnerschap met het legendarische mode-icoon Dame Mary Quant, wereldberoemd vanwege haar lancering van de minirok en een van de meest besproken en revolutionaire ontwerpers van haar tijd. PAMELA MANN is ongelooflijk trots om met haar te hebben samengewerkt. Quant’s modebewuste stijl heeft hen op het juiste spoor gezet om het fantastische bedrijf te kunnen worden dat ze vandaag de dag nog altijd zijn.
In 1975 vestigde PAMELA MANN Ltd zich in distributiecentrum Hinckley en hier vind je hen nog steeds. Hinckley was ooit dé kousenhaven van het Verenigd Koninkrijk en PAMELA MANN voelt zich hier als een vis in het water. PAMELA MANN ontving in 1992 de Queen’s award voor export, aangeboden door prinses Anne herself.

PAMELA MANN is de grootste leverancier van bedrukte kousen in Europa, met als sterke troef dat zij hun legwear in-house drukken, wat resulteert in snel schakelen op het gebied van de trends. PAMELA MANN’s toegewijde team ontwerpt dan ook op trendproducten en slaagt er altijd weer in voorop te lopen in de mode. Dame Mary Quant mag tevreden toekijken: haar winning fashion spirit is springlevend in PAMELA MANN anno 2022!

Naast het gerenommeerde merk biedt PAMELA MANN een uitgebreid assortiment ‘eigen label kousen en verpakkingen’ aan voor de upscale Britse retail.
Het aanhoudende succes is te danken aan de voortdurende ontwikkeling en investering in de nieuwste technologieën, waardoor PAMELA MANN telkens weer de nieuwste modetrends tegen concurrerende prijzen kan aanbieden zonder concessies aan de kwaliteit.

PAMELA MANN gelooft en investeert daarbij in langdurige relaties met haar klanten, de leveranciers en de Italiaanse fabrieken om een ​​eersteklas service te kunnen blijven bieden.
Het brede en flexibele assortiment wordt in Italië gefabriceerd, maar de laatste productiefasen -verfraaien, bedrukken en verpakken- vinden in-house plaats: een unieke prestatie waar PAMELA MANN als Brits bedrijf terecht trots op is.

PAMELA MANN distribueert hun prachtige beenmode aan zowel particuliere- als groothandelsklanten. MAAK! is op haar beurt trots er daar een van te zijn.

Pamela Mann-9
Pamela Mann-3
Pamela Mann 10
Pamela Mann -2
Pamela Mann-5
Pamela Mann-7
Pamela Mann-6
Pamela Mann-8
Pamela Mann -1