Icke-Berlin

“icke” is Berlijns jargon voor “mij of ik”. In deze geest van individualiteit ontwerpt ICKE BERLIN haar collecties met de kenmerkende, exclusieve fotoprints. Met een knipoog en een glimlach brengt ICKE BERLIN poëtische fantasie over op solide basics. ICKE BERLIN staat bekend om gemakkelijk te dragen, feelgood-mode in het trendy Kreuzkölln, de wijk met de hoogste dichtheid aan nieuwe ontwerpers, kunstgalerijen en lifestyle-winkels van Berlijn.

ICKE BERLIN mode vindt haar basis in hoogwaardige stoffen met digitale prints van rustieke onderwerpen uit de Zuid Duitse regio: een verrassende combinatie van het oude met het nieuwe. Denk aan unieke moderne collages van eeuwenoude berglandschappen, bloemenweides en de vele dieren die je daar aantreft. 

Het resultaat is fantasievolle, draagbare, vrouwelijke mode met een vleugje humor en een unieke Berlijnse touch: om je hart te stelen. Met haar unieke, niet-massa-geproduceerde kledinglijn heeft ICKE BERLIN dan ook fans en ‘soulmates’ over de hele wereld aan zich weten te binden.

Luisella en Barbara van ICKE BERLIN ontwerpen hun eigentijdse kleding voor de vrouw van 30-plus.