Eribé, The Art of Knitting

Het oer-Schotse ontwerphuis & fabrikant van breigoed ERIBÉ -opgericht in 1989- onderschrijft het ‘Made in Scotland’ principe van het productieproces, maar heeft wél een overtuigde ERIBÉ-fanbase over de hele wereld: ERIBÉ collecties zijn te koop in meer dan 200 prestigieuze winkels verspreid over zestien landen!

Het breigoed van ERIBÉ geeft een originele, eigentijdse draai aan de vertrouwde Schotse traditie. De ontwerpers mixen patronen en kleuren op een innovatieve manier en creëren zo de unieke, kleurrijke ERIBÉ stijl.

In elk ERIBÉ-stuk zitten de kneepjes van het vak verwerkt die al eeuwenlang in Schotland per generatie zijn doorgegeven. In elk ERIBÉ item bezit je daarom een duurzaam product dat er geweldig uitziet, dat goed aanvoelt, en dat ook nog eens jarenlang meegaat. ERIBÉ kiest voor prachtige felle én zachte kleuren in hoogwaardige, natuurlijke garens zoals lamswol en merino. ERIBÉ items zijn zacht en sterk en houden je werkelijk warm.

ERIBÉ als bedrijf ademt de sfeer van één grote familie waar alles draait om betrokkenheid: met de ontwerpers, de handbreisters, de molen-technici, de leveranciers, de agenten, met de inkopers en uiteindelijk met JOU als klant. Waar ter wereld je ook woont en wie je ook bent: je voelt je altijd extra positief, jeugdig en blij in een ERIBÉ item.

ERIBÉ breit kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen, en ook voor interieurs. Wij van MAAK! zeggen over ERIBÉ: seeing is believing!