Chills & Fever

Het Belgische Chills&Fever (voorheen FROY&DIND) is al sinds 2011 een pionier in eerlijke, duurzame, ecologische en mooie kleding en houdt daarmee de modewereld een spiegel voor. Want aansprekende, hoogwaardige mode, gemaakt in goede werkomstandigheden, op volledig duurzame wijze: het kan dus wél en Chills&Fever bewijst het.

Het succesvolle label is een onderdeel van het sympathieke familiebedrijf Green Queens. Het kleinschalige Green Queens is niet afhankelijk van grote, complexe beslissingsstructuren, waardoor het snel schakelt als dat nodig is. Zo heeft Green Queens bereikt, zich te allen tijde aan hun principe van kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid te kunnen committeren. Verder is de filosofie van Green Queens altijd geweest dat kleding veel langer dan één seizoen mee moet gaan.

Green Queens ontwerpt al haar stoffen in het eigen atelier te Antwerpen. Naast de 100% zekerheid omtrent de kwaliteit en ecologische status van de stoffen, garandeert Green Queens dus ook unieke prints!

Green Queens kiest voor een zachte kwaliteit stoffen die heerlijk aanvoelen en tegelijkertijd gemakkelijk in het onderhoud zijn. Het resultaat is duurzame én draagbare mode, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Let op! Verhuisbericht

 

Vanaf 15 juli 2024 zijn wij verhuisd naar 

Utrechtseweg 186,

6862 AV Oosterbeek