UVR-Berlin

Bij UVR BERLIN tref je vlotte mode waarin je je heerlijk op je gemak voelt, zónder een schuldig geweten. De casual, vrouwelijke outfits vergezellen je bij alle gelegenheden die het leven te bieden heeft: op kantoor, aan de bar, op reis of bij het thuiswerken. Het label is geliefd vanwege haar tijdloze, smaakvolle kleding en de mooie, kleurrijke prints en de vloeiende materialen die moeiteloos meerdere seizoenen meegaan. Kortom, UVR BERLIN is duurzaam van stijl én kwaliteit. 

‘Slow fashion’ is voor UVR BERLIN al ruim 20 jaar het uitgangspunt, het lijkt dan ook in niets op de ‘wegwerpmode’ van de massaproducenten. Sinds de oprichting in 1992 produceert UVR BERLIN onder ethisch verantwoorde omstandigheden in Europa en is daarmee een van de pioniers van eerlijke mode. UVR BERLIN hecht belang aan duurzaamheid van de gehele bedrijfsvoering en gebruikt inmiddels bijna uitsluitend hulpbron besparende- en milieuvriendelijke materialen. 

UVR BERLIN heeft eigen vestigingen in Berlijn, Hamburg en Hannover. Daarnaast wordt UVR BERLIN internationaal in Zwitserland, Oostenrijk en -gelukkig! – ook in Nederland verkocht.