Nemonic Shoes

Nemónic is de merknaam van een klein bekend schoenenbedrijf uit Yecla, Spanje, opgericht in 1997 door de familie Castaño. Ze zijn 4 broers en zussen, de derde generatie van een schoenmakersfamilie, geleid door hun vader José Castaño, in dit bedrijf voor meer dan 60 jaar.

Het doel is om een ​​exclusieve kwaliteitsschoen aan te bieden, door hen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Spanje, waarbij handgemaakt vakmanschap en de nieuwste technologieën worden gecombineerd.

Ze zijn speciaal gesensibiliseerd voor de zorgen van de huidige samenleving en proberen producten met een lange levensduur te creëren en te ontwikkelen op basis van een verantwoorde en beperkte duurzame en lokale productie, waarbij onnodige voorraden worden vermeden.

Nemónic is een klein bedrijf dat is georganiseerd in de buurt van trainingsplekken, met een sociaal geweten, gelijk en volledig respectvol met arbeids- en salarisvoorwaarden.

Ze selecteren en gebruiken hoogwaardige materialen, voornamelijk uit Spaanse bronnen, waardoor de grondstoffen, de leveranciers en de ambachtslieden volledig tot hun recht komen.

De commerciële strategie is gebaseerd op het respect van de kleine multibrand-retailers, de winkel in uw buurt, in plaats van agressieve commerciële campagnes die worden gepromoot door grote marktplaatsplatforms.

Dit is de manier van je nieuwe schoenen. De volgende stap is voor jou.

Geniet er van!